ЅНЕRR për sallatën në familjen Ѕhqiptare, vëllai G0DET me Тhi-kē tre herë motrën


Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur në një familje shqiptare në Rodos të Greqisë, ku djali 12 vjeçar pl agosi tre herë me thi kë motrën e tij 11 vjeçare. Dy fëmijët jetojnë vetëm me babain e tyre pasi nëna ka ndërruar jetë 9 vite më parë pas një së mundje në tru. Babai ka mbetur i vetëm dhe punon në ndërtim për të siguruar të ardhura për familjen e tij dhe përpiqet të gjejë kohë për të rritur fëmijët. Por fat keqësisht nuk arriti të sh mangte ngjarjen e rë ndë që erdhi si pasojë e zemër imit.Para pro kurorisë, babai tha se nuk kishte vënë re asnjëherë sjellje të tillë tek djali. “Ai nuk ka treguar ndonjëherë shenja të tilla ag resioni” ishte fraza e saktë që ai përdori para pro kurorit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Avokati i tij, Stelios Alexandris, deklaroi se kjo ngjarje e pabesueshme ndodhi për një arsye të parëndësishme dhe qesharake. “Të dy të mi turit, vëlla e motër u grindën se kush do ta priste sallatën në tryezën e familjes, duke pritur që babai i tyre të kthehej nga puna,” tha avokati.Fëmija mori thi kën dhe i bëri tre pl agë të the lla motrës, e cila u transportua me ur gjencë në Departamentin e Urgj encave të spitalit të Përgjithshëm të Rodosit për të marrë ndihmën e parë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Vajza është në një gjendje shoku dhe shprehu dëshirën të lërë jo vetëm shtëpinë e saj, por edhe Greqinë dhe të vendoset në Shqipëri në shtëpinë e tezes së saj. Por i sho kuar ka ngelur edhe vëllai i saj, i cili u përpoq të justifikonte veten duke thënë se gjithçka ishte bërë për një shaka dhe se ai nuk kishte ndërmend ta dëm tonte atë. Me urdhër të pro kurorit, sjellja e tij do të vlerësohet nga psikologët.Babai i dy fëmijëve ka pranuar vendimin e vajzës së tij për të lënë Greqinë dhe për të lëvizur në Shqipëri në shtëpinë e të afërmve të tyre. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "ЅНЕRR për sallatën në familjen Ѕhqiptare, vëllai G0DET me Тhi-kē tre herë motrën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*