A bën se.ks në punë Ilir Meta? Monika Kryemadhi habit me deklaratën e saj


Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi duke folur në emisionin “Ftesë në 5”, në TCH, tha se nuk është aspak xhe loze për Ilir Metën. “Unë them që nuk jam xheloze për Ilir Metën se vetë puna e Metës është me burra dhe gra. Ilir Meta mund të jetë më xh eloz për mua se unë punoj gjithë kohën me burra, kam më shumë burra përqark.

Pse, tha Salsano, në zyrën e Metës hyjnë vajza s.eksi. Po le të hyjnë vajza s.eksi. Nuk bën s.eks në zyrë ai? Mos u shqetësoni për s.eksin në zyrë, nuk bëhet s.eks në zyrë e as në makinë. Se vajza e vogël më tha ç’është kjo që thua ti, si nuk bëjnë s.eks në makinë? E paragj ykojnë s.eksin në makinë se sipas gojëdhënave, thonë që kush bën s.eks në makinë bën aks ident e i shka të rrohet makina.

E Salsano e Paloma e pranuan që të dy që kur kishin bërë s.eks, makinat e tyre ishin shkat/ërruar, kishin bërë ak sident. S.eksi vërtet është eksperiencë se unë për veten time Ilir Metën kam dashur, me atë bëra dashuri për herë të parë dhe me atë u martova, por në kohët e sotme me zhvillimin apo pavarësinë ekonomike që fiton gruaja, s.eksi është kthyer jo domosdoshmërisht një element i cili është t urp, e në fakt s’do e pranoja te vajzat e mia ta kishin s*ksin eksperiencë, por që ta kishin dashurinë e parë e të jetonin e plakeshim me dashurinë e parë, por asgjë nuk është më në dorën tonë.

Be the first to comment on "A bën se.ks në punë Ilir Meta? Monika Kryemadhi habit me deklaratën e saj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*