Abdixhiku selam Albin Kurtit: “Lìgjìn tërhiqe ose përndryshe shkojmë në zgjedhje”


Kryetari i LDK, Lumir Abdixhiku gjatë mbrëmjes së sotme mbajti një monferenc për media në hollin e kuvendit të Kosovës. Ai kërkoi që Kurti ta tërheq li*gjin për zgjedhjet se përndryshe do të detyrohen që vendin ta dërgojnë në zgjedhje. Abdixhiku kërkoi që përpara se të kalojë ku ligj të kalohet në një debat gjithpërfshirës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai tutje deklaroi se nëse nuk tërhiqet ky li gj, Albin kurti po dëshiron ta dërgojë vendin në zgjedhje. “Nëse nuk largohet Li gji, Albin Kurti e dërgon vendin në zgjedhje” deklaroi Abdixhiku raporton Gazeta Blic. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku në një konferencë për media ka bërë thirrje Albin Kurtit të tërhiqet Ligjit për Zgjedhjet. Ai kërkoi që përpara se të kalojë ky li gj, të kalohet në një debat gjithpërfshirës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Abdixhiku selam Albin Kurtit: “Lìgjìn tërhiqe ose përndryshe shkojmë në zgjedhje”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*