Absolutisht 49 perqind Shqipëtarët Janë Populli Shumicë Në Maqedoni, Shprëndajeni Sa Më Shumë Ti Përkrahim Vëllezërit Tanë

Map of Skopje, Macedonia. Detail from the World Atlas.

Map of Skopje, Macedonia. Detail from the World Atlas.


Shpaloset e vërteta e madhe, shqiptarët në Maqedoni jo që nuk janë numri dy i popullsisë, por janë numri një, 49 % e popullatës janë shqiptarë, gati shumicë absoIute! Që këtej e tutje, të gjithë duhet të thonë se shqiptarët janë populli shumicë në Maqedoni, pasi sipas të dhënave të reja rezuIton se ata që e konsiderojnë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Nuk janë as 40 %. Megjithëse të dhënat për minoritetet nuk janë të sakta ato janë hiq më pak se 15 % e popullsisë së përgjithshme.Informacioni i rëndësisë së veçantë vjen nga publicisti dhe intelektuali nga Maqedonia, Nijazi Muhamedi, i cili këtë të dhënë e ka bërë publike në një medium televiziv duke iu referuar burimeve të institucioneve ndërkombëtare.

“Sipas një informacioni të marrë javet e fundit nga një institucion ndërkombëtar, shqiptarët në Maqedoni janë 49 % nga popullsia e përgjithshme e Maqedonisë…”, thotë Nijazi Muhamedi.Por, ai apo edhe burimi i informacionit nuk ka sqaruar nëse jashtë kësaj shifre janë lënë edhe rreth apo më shumë se 100 mijë shqiptarë ortodoks. Pra, jemi më shumë se një milion shqiptarë këtu, kjo tashmë është e qartë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Absolutisht 49 perqind Shqipëtarët Janë Populli Shumicë Në Maqedoni, Shprëndajeni Sa Më Shumë Ti Përkrahim Vëllezërit Tanë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*