Agim Llepotani dhe mister buzëqeshja


Pra, ai është arrogant, agr’esiv-pasiv, dhe shumë i pamëshirshëm me gjithkënd që atij nuk i pëlqen. Kur Isa Mustafa për herë të parë u bë Kryetar i LDK, një ‘agjent’ gazetar më ka pas treguar çka ‘maron’ ai te shpia. Zullumqar i dorës së parë. Pra, ai është arrogant, agr’esiv-pasiv, dhe shumë i pamëshirshëm me gjithkënd që atij nuk i pëlqen.

Se ata (agjentët) e dinë edhe kur i ‘matesh’ gruas, e lëre më kur ia jep naj shuplakë. Se thonë, më gjynah është me t’u matë se me t’ra. Llepotani Agim Veliu e ka fyer sot rëndë Vjosa Osmanin, në fizikun e saj. Për këtë gjest duhet të ndëshkohet. Njeriu që ka traditë, edukatë, që ka familje, që ka fe dhe Zot, që i ka dy palë mend në kokë nuk i matë vlerat njerëzore me kandar. Përndjekja që po ia bëjnë pleqtë e LDK-së Vjosa Osmanit është golgotë e neveritshme, është bulizëm, është anti-feminizëm, është mizogjni e shkallës më të lartë.

Isa Mustafa dhe Agim Veliu janë ata ekstremistët radikal që po e gjuajnë një grua me gurë, për ta ‘mbytur’, veç pse ajo s’po pranon të nënshtrohet. Vjosa Osmani është shpresa e rinisë. Është Iuftëtare e madhe Dhe, shumë e guximshme. Vjosa Osmani dhe gjithkush ka të drejtë t’i ndryshojë mendimet e veta, se veç një idiot dogmat ‘kapet’ për fjalëve, edhe kur ‘nuk mbetet më asnjë arsye për t’i mbajtur fjalët’.

Vjosa Osmanin e kanë përzënë nga LDK. Nuk u largua vullnetarisht. Sipas Isa Mustafës, ‘gruan edhe duhet me përzënë, edhe ajo mos me ikë’. Ku ke pa ti kështu, o mister buzëqeshje. LDK më nuk ekziston. Është një ‘organizatë’ kr.iminale, anti-feministe, dhe shumë e rrezikshme për Kosovën, dhe kjo po ndodh për shkak të obsesionit të Isa Mustafës e të Agim Veliut për t’i nënshtruar gratë e zonja.

Që bash-bash insistoni, mund të flas edhe me emra konkret. P.S. Me pas qenë unë në vend të Vjosës, mua ma kishin zënë kryet ‘s’ke fëmijë’- më kishin thënë. ‘Me qenë e mira ti kishe qenë nanë’. Ju kam thënë dhe po e përsëris, ne jemi shoqëri primitive dhe veç zori i madh na detyron të sillemi ‘kishe jemi normal’!

Be the first to comment on "Agim Llepotani dhe mister buzëqeshja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*