Alarmohet Ballkani: Afër Serbisë Vie “Bondsteeli” Shqiptarë, Ku Do Të Ketë Edhe Sistem Kundërajrorë


Kujtojmë që ditë më parë është marrë vendim që të ndërtohet baza us htarake në “Kodrën e Cërrnushës”, që do të përdoret nga pjesëtarët e FSK-së. Ndryshe, Kodra e Cërrnushës është e lartë 1010 metra, dhe nga aty shihe t si në pëllëmbë të dorës qyteti i Vushtrrisë, qyteti i Mitrovicës, qyteti i Mitrovicës së Veriut, Zveçani si dhe një pjesë e Zubin Potokut. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Kuptohet që kjo bazë do ti ketë të gjitha kapacitetet për mbr ojtjen territoriale të Republikës së Kosovës, por ende nuk dihet sistemi rak etor apo më mirë të themi kundër-ajror i cili do vendoset aty sipas disa informacioneve, për shkak se kjo kodër është parë si pikë strategjike nga FSK dhe e përshtatme për gjdo lloj sistemi, lloji i tyre nuk dihet por besohet që sigurisht do jetë sistem i porositur nga Amerika. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Alarmohet Ballkani: Afër Serbisë Vie “Bondsteeli” Shqiptarë, Ku Do Të Ketë Edhe Sistem Kundërajrorë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*