Albin Kurti NEGOCIATORI me i mire deri tani qe kishte Kosova karshi Serbis


Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, beson që kryeministri Kurti do të jetë negociatori më i mirë që e ka pasur Kosova, karshi Serbisë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Në një intervistë për Blic Intervieë me Astrit Gashin, Krasniqi theksoi se Kurti është duke u përgatitur shumë mirë për dialogun me Serbinë dhe se më e rëndësishmja siç thotë ai është që kryeministri nuk është i gatshëm që të bëjë marrëveshje në dëm të Kosovës. “Kryeministri Kurti është negociatori më i mirë që e ka pasur Kosova ndonjëherë karshi Serbisë”, tha ndër të tjera Krasniqi. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Albin Kurti NEGOCIATORI me i mire deri tani qe kishte Kosova karshi Serbis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*