Albin Kurti paralajmron Beogradin: Nese Serbia nuk e njeh Kosovën atëherë Kosova do t’a bëjë këtë gjë


Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka qenë pjesë e darkës tradicionale me liderët e Ballkanit Perëndimor të organizuar nga Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian, Joseph Borrell. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Duam dialog të përgatitur mirë parimor, si palë të barabarta, në të cilët natyrisht thelbi është tashmë që e ka thënë jo vetëm presidenti i ri Amerikanë, Joe Biden por edhe shumë lider të tjerë botëror, zgjidhja e ka emrin në formën e togfjalëshit njohja reciproke.

Pra as Serbia se njeh Kosovën por as Kosova se njeh Serbinë, dhe njohja reciproke është ajo e cila do të kontribuonte shumë për paqen stabilitetin dhe sigurinë afat gjatë në Ballkan”, ka thënë Kurti.

Be the first to comment on "Albin Kurti paralajmron Beogradin: Nese Serbia nuk e njeh Kosovën atëherë Kosova do t’a bëjë këtë gjë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*