Jam 37 vjeçe nga Shkupi, punoj si inf.ermiere dhe jam e DlVORCUAR. Dua të martohem se nuk e d.ua jetën b eqare!

Jam 37 vjeçe nga Shkupi, punoj si inf.ermiere dhe jam e DlVORCUAR. Dua të martohem se nuk e d.ua jetën b eqare 39 vjeqare nga Shkupi jam e divo rcuar kerkoj diken per martes por se pari du me bas hkjetu me dit me kan kam pun.

Kerkoj diken serj oz qe asht qe i ka kus htet e mira e jo qe sasht rruge zo tit. Po du mu rahatu me dikan qe ja vlen e jo me kan do te udhve sdu. Po du dikan qe asht serjoz ju lutem vetem serjoza me shkruni. DUKE E HAP HA PSIREN REK LLA MUESE ME P0 SHTE JU KENI MUN DESI TE LE XONI LA JMIN E PL 0T E DHE K0N TAKTIN

Be the first to comment on "Jam 37 vjeçe nga Shkupi, punoj si inf.ermiere dhe jam e DlVORCUAR. Dua të martohem se nuk e d.ua jetën b eqare!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*