Ambasada Amerikane në një njoftim ka thënë se përkushtimi dhe miqësia për Kosovën nuk është lëkundur kurrë


Zyrat e përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, më 8 prill të vitit 2008 ishin kthy.er në Ambasadë. Në një njoftim të Ambasadës së SHBA-së në Kosovë thuhet se vendndodhja e përfaqësuesve mund të ke.të ndryshuar por se miqësia dhe përkushtimi për Kosovën nuk është lëkundur kurrë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“13 vjet më parë, më 8 Prill 2008, pasi Kosova fitoi pavarësinë e saj, zyrat tona u bënë Amba.sadë. Teksa emri, vendndodhjet dhe ndërtesat tona mund të kenë ndryshuar, miqësia dhe përkushtimi ynë për Kosovën dhe kosovarët nuk është lëkundur kurrë”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Ambasada Amerikane në një njoftim ka thënë se përkushtimi dhe miqësia për Kosovën nuk është lëkundur kurrë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*