Ambasadori Gjerman I Thotë Daçiqit: Fol Diqka Për Shqiptarët E Kosovës


Ambasadori i Gjermanisë në OKB, Christoph Heusgen e krítikoi ashpër ministrin e jashtëm të Serbisë, Ivica Daçiq. , Ambasadori Gjerman i ka thënë Daçiq’it se, fjalimi i tij në Këshillin e Sigurisë “është vetëm një kopje e intervenimeve të mëhershme”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ambasadori Gjerman i ka porositur Daçiqit: “Jam shumë i befasuar me përpjekjen e juaj politike për tërheqjen e njohjeve tëKosovës. Miqtë tanë serbë po i krísin vetes në këmbë, pasi nëse me gjithëmend duan t’i bashkëngjiten BE’së, duhet të punojnë për njohjen e Kosovës”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Përveç tjerash, Ambasadori Gjerman Christoph Heusgen ka thënë: “përfaqësuesit serbë duhet të flasin më shumë rreth krí meve të bkryera ndaj shqiptarëve”, dhe ka shtuar më tej, “asnjëherë nuk dëgjohet rreth krí meve të kryera ndaj shqiptarëve në vitet 1998 dhe 1999, siç ishin pastrími etník dhe dëbími i masave”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Ambasadori Gjerman I Thotë Daçiqit: Fol Diqka Për Shqiptarët E Kosovës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*