Amerika e konfirmon: “Do ta armatosim fuqishëm Kosovën!”

Ministri i Mbrojtës, Armend Mehaj ka mbajtur konferencë për media pas vizitës së tij zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ministri Mehaj tha se ka marrë mbështetje të fuqishme për Kosovën, nga Departamenti Amerikan i Mbrojtjes. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

“Departamenti Amerikan i Mbrojtjes na ka konfirmuar fuqishëm përkrahjen për Kosovën si partner dhe eksportues për paqe në nivel global. Gjithashtu mora rikonfirmimin e plotë drejt integrimit euroatlantik si dhe ndërtimin e FSK-së në nivelin ushtarak”, ka thënë Mehaj. Ai ka shtuar se në të gjitha takimet që ka pasur ka shprehur gatishmërinë për thellimin e bashkëpunimit edhe më tej në të gjitha fushat. “Ne do jemi përkrahë SHBA-së aty ku ka nevojë SHBA-ja”, ka thënë Mehaj.

Be the first to comment on "Amerika e konfirmon: “Do ta armatosim fuqishëm Kosovën!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*