Amerika Tmerron Serbinë: Armatos Shqipërinë, Ndërton 3 Baza Ushtarake, 10 Mijë Autoblinda, 120 Avionë Dhe 33 Apachi


Pas arritjes së marrveshjes ndërmjet Republikes së Shqiprisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës,Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkanit për bazat e SHBA-ve dhe NATO-së,tani më kanë filluar të zbarkojn arsenalin e saj.. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka gjatë vizitës në SHBA zhvilloi një takim me sekretarin e Mbrojtjes James Mattis. Gjatë takimit Xhaçka kërkoi nga SHBA që NATO të ndërtojë një bazë ushtarake në Shqipëri për të demonstruar se kjo zonë nuk harrohet nga aleatët. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kjo lëvizje strategjike e aleatëve më të mëdhenj në botë në lidhje me Shqipërinë ka trazuar Serbin dhe aleatin e saj te kahmotshëm Ru sinë mirëpo vendimi është fakt i kryer i cili gjithashtu ka filluar aplikim në teren.

Be the first to comment on "Amerika Tmerron Serbinë: Armatos Shqipërinë, Ndërton 3 Baza Ushtarake, 10 Mijë Autoblinda, 120 Avionë Dhe 33 Apachi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*