AnaIisti Turk nxjer flamurin Shqiptar në emision dhe thotë: Këta e kanë shkruajtur Historinë e Vërtetë


Analisti turk nxjer falmurin shqiptar në emision dhe thotë: Këta e kanë shkruajtur historinë e vërtetë. Analisti turk Ahmet Cakar në emision nuk e ka mbajtur veten dhe ka shprehur hapur dashurinë për shqiptarët dhe për triumfet tona si popull gjithandej. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Shqiptarët janë popull i vendosur, besnik dhe të suksesshëm në të gjitha lëmitë. Ata e kanë shkruajtur historinë e vërtetë prandaj unë i admiroj dhe mbështes në çdo drejtim. Ata janë vëllezrit tanë dhe nxori flamurin shqiptar nga gjoksi para miljona shiquesve. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "AnaIisti Turk nxjer flamurin Shqiptar në emision dhe thotë: Këta e kanë shkruajtur Historinë e Vërtetë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*