Analisti Shqiptar: Himnin e Kosoves nuk e njohim! Ne kemi nje komb, një himn, nje flamur ate te Shqiprise


Aktori dhe analisti Laert Vasili ka folur rreth historisë dhe simboleve të shtetit të Kosovës. Vasili ka thënë se Kosova nuk ka himn as flamur. Nuk mund të flasim shteti i Kosovës, Republika e Kosovës, ministrja e Kosovës, himni i Kosovës dhe budallallëqet e tjera.

Nuk mund të flasim shteti i Kosovës, Republika e Kosovës, ministrja e Kosovës, himni i Kosovës dhe budallallëqet e tjera. Nuk ka himn Kosova, një himn ka, shqiptar. Një flamur ka, shqiptar. Ata të cilët gjoja në pavarësinë e mendimit të tyre të blerë, dalin sot nëpër emiesione, duhen të kenë shumë kujdes shqiptarët. Nuk ka himn të Kosovës, një është himni dhe flamuri i Shqipërisë. Të gjithë ata që gjoja batonizohen janë thjeshtë agjendë të UDB’së, kaq dhe këtu mjafton”, tha Vasili. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive

Be the first to comment on "Analisti Shqiptar: Himnin e Kosoves nuk e njohim! Ne kemi nje komb, një himn, nje flamur ate te Shqiprise"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*