Anije Të Mbushura Me Armè, Për Ushtrinë E Kosovë Nga CIA Amerikane!


Një anije amerikane e ngarkuar me a rmë të teknolegjisë së fundit për nevojat e të ushtrisë së Kosovës është në rrugën e saj përtej Atlantikut që do të mbërrinë në portin e Durrësit në Shqipëri, shkruan gazeta serbe ‘novosti’. Sipas gazetës, ngarkesa e me a rmë do të dërgohet për në b azat e F0rcave të Sigurisë së Kosovës. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

E përditshmja përmend më tej të dhënat e marra nga shërbimet serbe të sigurisë, të cilat kanë raportuar se “ky aranzhim konspirativ është pjesë e skenarit të Prishtinës për të marrë k ontrollin e pjesës veriore të Kosovës”. Sipas gazetës të financuar nga Putin “Prapa kësaj loje qëndron Amerika, dhe i përshtatet planeve të autoriteteve të Prishtinës që synojnë krijimin e ushtrisë më 14 dhjetor”, thuhet në letër. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Anije Të Mbushura Me Armè, Për Ushtrinë E Kosovë Nga CIA Amerikane!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*