Apasiev: Shqiptarët në Maqedoni janë 18% por në regjistrim do të dalin 28,5%


Kryetari i së “Majtës”, Dimitar Apasiev vlerëson se përfaqësimi i komunitetit etnik shqiptar në Maqedoni në regjistrimin e popullsisë që do të organizohet në prill do të jetë 28.5 përqind. Hap foton e me p0shtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamj3t ekskluzive

“Përqindja e rezultateve nga regjistrimi u ra dakord gjatë formimit të Qeverisë LSDM + BDI. Nëse ju shqetëson, më lejoni t’ju them: pakica më e madhe do të jetë 28.5% (edhe pse në realitet banorët janë rreth 18%). Ky është tani vetëm një falsifikim i realitetit, në mënyrë që ai të futet në marrëveshjen e koalicionit. Me “shtetas” si Zaev, për fat të keq, demakedonizimi është një proces i vazhdueshëm”, shkruan në Facebook Apasiev.

Për momentin, opozita po kërcënon të mos e njohë atë dhe të mos respektojë regjistrimin. OBRM-PDUKM kërkon që operacioni të kryhet me terminale të gjurmëve të gishtave dhe të shfaqet vetëm numri i banorëve në vend. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke sh typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin

Be the first to comment on "Apasiev: Shqiptarët në Maqedoni janë 18% por në regjistrim do të dalin 28,5%"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*