Arjan Çani e quan një “zagar politik” Albin Kurtin dhe bën thirrje që të mos votohet nga populli


Arjan Çani, Nëse do isha kosovar s’do e votoja Albin Kurtin. Nuk e mbaj kur më ka ardhur Albin Kurti në studion time, por megjithatë them që jo më kot është shpallur nga ju personi i vitit. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Megjithatë unë nuk do e votoja po të isha shtetas kosovar. S’do e votoja sepse është krijuar një mit për të, dhe mendoj që ky mit duhet të rrëzohet.
“Albin Kurti është një ‘Zagar politik’, mos gaboni ta votoni atë” ishte deklarata e Arjan Çanit. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "Arjan Çani e quan një “zagar politik” Albin Kurtin dhe bën thirrje që të mos votohet nga populli"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*