Policia shtrin per toke Dardan Molliqaj dhe disa aktivistë të PSD-së ja perse behet fjale


Policia e Kosovës, ka arrestuar disa aktivistë të Parisë Socialdemokrate, të cilët kishin organizuar një aksion simbolik para Policisë. Qëllimi i këtij aksioni të PSD-së, ishte kundërshtimi i vendimit për t’i dënuar qytetarët për mos respektim të masave anti-Covid, ndërsa që partive politike po ju lejohet mbajtja e takimeve para fushatës duke mos respektuar masat. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet

Në pamjet e publikuara, shihet se aktivistët e PSD-së janë arrestuar dhe aksioni i tyre nuk është lejuar të vazhdojë. Gjatë muajve të fundit, aktivistët e PSD-së ishin arrestuar disa herë për shkak të aktiviteteve të tyre. Në pamje shihet edhe kreu i kësaj partie, Dardan Molliqaj. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet

Be the first to comment on "Policia shtrin per toke Dardan Molliqaj dhe disa aktivistë të PSD-së ja perse behet fjale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*