As që donin t’ia dinin fare, të rinjtë shqiptarë e bëjnë para kamerave: Edhe pse po i shikon të gjithë dhe po i dëgjonin


Kjo ishte puntata e fundit e Aventurierëve të cilët Kri dhe Stivi e shijuan më shumë se të tjerët.Pas letrës që Kri i kishte shkruar Stivit, ky i fundit hoqi dorë nga zënkat dhe u pajtua me të. Pajtimi u bë në një darkë romantike, e cila ishte shumë e gjatë për çiftin. Pas darkës, ata romancën e vazhduan edhe në shtëpi.Nga fakti që kishin dhomën ngjitur në shtëpi, Lindi dhe Gëzimi ishin të detyruar të dëgjonin dhe të duronin pasthirrmat. Hap v1 dEON e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "As që donin t’ia dinin fare, të rinjtë shqiptarë e bëjnë para kamerave: Edhe pse po i shikon të gjithë dhe po i dëgjonin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*