Asnjë shqiptar nuk do të mbesë këtu”, maqedonasi në Manastir ofendon shqiptarin/ VIDEO


Gjatë ditës së djeshme, në Manastir, një qytetar maqedonas ofendon shqiptarin i cili po e filmon gjithë ngjarjen. “Këtu asnjë shqiptarë nuk do të mbesë”, i thotë maqedonasi Albin Serifovit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive


Të tjerëve ai u thotë të kenë kujdes dhe të mos ndërhyjnë dhe detyron incizuesin të ndalë filmimin. Pritet të shihet nëse organet kompetente do të reagojnë kundër gjuhës së urrejtjes që është e dënueshme sipas Kodit Penal.

Be the first to comment on "Asnjë shqiptar nuk do të mbesë këtu”, maqedonasi në Manastir ofendon shqiptarin/ VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*