Atashetë e mbrojtjes amerikane e kanadeze njoftojnë për situatën në veri


Atashetë e mbrojtjes amerikane dhe kanadeze vizituan sot vendkalimet Jarinje dhe Bërnjak në mënyrë që të njihen më mirë me situatën, deklaroi në Twitter Ambasada Amerikane në Beograd.

“Ata ishin të kënaqur që vunë re se KFOR ishte në vend si një faktor stabilizues”, tha ambasada amerikane, transmeton AlbKos News. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Së bashku me atë njoftim, Ambasada Amerikane postoi fotografi të atasheve të mbrojtjes amerikane dhe kanadeze. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Atashetë e mbrojtjes amerikane e kanadeze njoftojnë për situatën në veri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*