Babai nga Kosova gjen të bijat që i humbën pas reshjeve në Gjermani


Një lajm i mirë është dhënë sot nga mediat gjermane për gjetjen e dy vajzave kosovare pas përmbytjeve në Gjermani. Babai shqiptar Shefik Hyseni, 46 vjeç, arriti t’i përqafojë sërish vajzat e tij, Lauretën dhe Altunën, të cilat i kishin shpëtuar me helikopter. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Shefik Hyseni nuk e dinte me orë të tëra nëse i kishte humbur vajzat e tij në përmbytjen e vdekjes. Hyseni tha për BILD: “Të mërkurën në mbrëmje vajzat e mia më telefonuan dhe më thanë se uji kishte hyrë tashmë në katin e parë!”. Por kur ai arriti nuk kalonte dot më – uji ishte kudo! Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Hera e fundit që fola me to ishte rreth orës 21:00. Pastaj lidhja u ndërpre”, tha ai. Krejt i dëshpëruar, punëtori priti tërë natën në një urë nga e cila mund të shihte shtëpinë e tij. Por dje në orën 5.30 pasdite i erdhi lajmi që e lumturoi si kurrë: Fëmijët e tij ishin shpëtuar nga shtëpia e përmbytur me helikopter. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Babai nga Kosova gjen të bijat që i humbën pas reshjeve në Gjermani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*