Bashkimi Shqipëri dhe Kosovë!: Kështu do të dukemi një Ushtri e vetme Shqipëtare Kombëtare!


Bashkimi i Kosovës dhe i Shqipërisë. “Në Kosovë, 95 përqind e popullsisë dëshiron të bashkohet me kombin vendas shqiptar të Shqipërisë. Situata është e ngjashme në Shqipëri. Kufiri midis Shqipërisë (një anëtar i NATO-s) dhe Kosovës është praktikisht inekzistent. Pjesa Serbe e Kosovës do të marrë status special duke ndjekur shembullin e Tirolit të Jugut. Është një provincë autonome në Italinë veriore, ku shumica e popullsisë është gjermanishtfolëse”, thuhet në dokument. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

https://youtu.be/Xi2f2EIOiL4

Be the first to comment on "Bashkimi Shqipëri dhe Kosovë!: Kështu do të dukemi një Ushtri e vetme Shqipëtare Kombëtare!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*