Bej qef vetem me bura ne moshe te shtyer sepse kane


Bej qef vetem me bura ne moshe te shtyer sepse kane pe rvoj. Kete e kup’tova kur une kisha rene ne dashuri me nje burre te moshuar qe kishte para dhe ishte i pashem. Dhe gjith.cka mendova ishte qe ai ishte i pasur por me doli dhe nje plus tjeter sepse ai kishte pe rvoj ne ate punen dhe dola ne plus prit shmerit e mia u tejkaluan mir po shkoi si shkoi u ndame sepse nuk me donte dhe mbeta tash vetem duke kerkuar shoqerim nese ka dikus pse mos te njihem me pelqej mir sme pelqej rrugen e vet. JU FT.OJ TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Be the first to comment on "Bej qef vetem me bura ne moshe te shtyer sepse kane"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*