Berisha e quan te cmendur Albin Kurtin: Skenar djallëzor i një njeriu me aftesi të kufizuar mendore


Zafir Berisha nga Nisma Social Demokrate e ka quajtur psikopat Albin Kurtin, duke thënë se nuk është i interesuar për formimin e institucioneve.Gati para një muaji e kamë lexuar se ky psikopati nuk është i interesuar për me bërë institucione e as shtet…’, shkruan Berisha. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

‘’Kjo që po ndodhë dje edhe sot në Kuvendin e Kosovës, është skenar djallëzor i njê njeriu me aftësi të kufizuar mendore, tiparet e të cilit nuk i kemi parë me pare askund, gjatë të kaluarës kodo nëpër botë! Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Shpresojme se zgjidhje e menjehershme do te sigurohet per qytetaret e Republikes se Kosoves duke pas parasysh se vendi, vetem se gjindet ne nje situate krize te thelle shkaku i pandemi se. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Berisha e quan te cmendur Albin Kurtin: Skenar djallëzor i një njeriu me aftesi të kufizuar mendore"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*