Bërnabiq: Harrojeni Që Prishtina Të Fitojë Gjithçka E Beogradi Asgjë


Njohja e Kosovës brenda k ufijve të saj aktual është një linjë e kuqe që Serbia nuk do të kalojë, tha kryeministrja Ana Bërnabiq për Tanjug, duke shtuar se ajo nuk sheh aktualisht ndonjë zgjidhje për problemin e Kosovës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Serbia nuk do të l ejojë që Prishtina të fitojë gjithçka ndërsa Beogradi të h umbasë gjithçka. Në këtë pikë, ne duhet të shohim se sa mund të fitojmë duke h umbur sa më pak dhe të jemi racionaI dhe realist për të. Por që Serbia të h umbasë gjithçka dhe Prishtina të fitojë gjithçka, kjo nuk është e pranueshme, as nuk është një zgjidhje e drejtë”, tha Bërnabiq. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Por Kosova nuk është këtu për t’u blerë ose shitur, shtoi ajo, duke komentuar fjalët se Serbisë duhet t’i ofrohet më shumë sesa a nëtarësimi në Bashkimin Evropian për njohje. “Ne duhet të kthehemi në fushën e ligjit ndërkombëtar dhe drejtësisë”, tha Brnabiq, duke theksuar se integrimi evropian duhet të v aret nga standardet, jo nga një vendim politik që ka të bëjë me Kosovën. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sidoqoftë, ajo theksoi se në këtë moment ne jemi larg nga çdo zgjidhje, dhe se ajo nuk sheh asnjë arsye për o ptimizëm kur bëhet fjalë për vazhdimin e dialogut Kosovë-Serbi.

Be the first to comment on "Bërnabiq: Harrojeni Që Prishtina Të Fitojë Gjithçka E Beogradi Asgjë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*