Beteja Më E Frikshme Se Kurrë Më Parë, 10 Armët Më Të Fuqishme Sekrete Në Botë


Teknologjia ushtarake po vazhdon të përparojë me ritme të pabesueshme. Nëse i krahasoni armët e Luftës së Dyt Botërore me armët e sotme, thjeshtë e shihni se sa janë avancuar ato dhe duket se lu fta është e gatshme të bëhet më e rrezikshme si kurrë më parë. Nga dronët në qiell, tanket me drone të pajisur me armë të pabesueshme e avionë të vegjël pa pilot, këtu mund të informoheni për armët e fshehta ushtarake, përcjell AlbKos News. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Beteja Më E Frikshme Se Kurrë Më Parë, 10 Armët Më Të Fuqishme Sekrete Në Botë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*