Biden!: Shqipëtarët e shkelur nga BE! Do të angazhohem për ti korigjuar Politikat mashtruese ndaj Kosovës!


Për më shumë se një dekadë, Shtetet e Bashkuara kanë transformuar politikën e saj të zhvillimit në Bashkimin Europian. Ndërsa Amerika garantoi sigurinë e Kosovës, Europa po përpiqej të ishte e drejtë dhe të ndërtonte një vend të së drejtës. Tani, përkundër financimit të të dyve, politika e BE-së po punon në mënyrë aktive kundër interesave amerikane (dhe kosovare). Biden duhet të angazhohet përsëri për të korrigjuar një politikë mashtruese të së kaluarës.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Biden!: Shqipëtarët e shkelur nga BE! Do të angazhohem për ti korigjuar Politikat mashtruese ndaj Kosovës!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*