Biznesmeni Shqiptar: Kam nevoj për 1.000 puntor por shqiptarët nuk duan të punojne, Ja kontakti


U thash hajdeni t’ju fus në punë, shkova në çdo shtëpi, u tallën me mua! Kam nevojë për 1 mijë punëtorë i thashe! Biznesmeni bën de klaratën e f ortë…Në Shqipni thonë Njerëzit janë të papunë Këtu njerëzit janë de mbela Këtu njerëzit janë të pan dershëm sepse Fishta paska thënë se fu karaja është i pan dershëm. Unë po të them në zonën e Elbasanit kam shku shtëpi më shtëpi Katund më katund dhe në zonat më të va rfura sepse ashtu më kanë thënë se këto janë zonat më të pr apambetura më të va rfëra, por askush nuk ka ardhur, janë tall me mu! JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Biznesmeni Shqiptar: Kam nevoj për 1.000 puntor por shqiptarët nuk duan të punojne, Ja kontakti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*