Burri i do patjetër këto gjëra në intimitet, por ka turp t’ja kërkojë gruas hapur fare


Burrat janë shumë të parashikueshëm dhe ne shpesh e dimë saktësisht se çfarë duan ata. Ama ndonjëherë gjërat që ata duan nuk janë aq të dukshme dhe na bëjnë të biem në keqkuptim.Shkencëtarët kanë bërë një studim të burrave, duke u përpjekur të kuptojnë se çfarë kërkojnë vërtet në një grua. Dhe rezultati do t’ju befasojë … sepse nuk është ajo që prisni … Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Burrat duan: Heshtja: Nuk është se meshkujt preferojnë gratë e heshtura. Ata janë të lumtur të bisedojnë me ju, ndoshta ndërsa jeni përqafuar në shtrat. Por, kur gratë fillojnë të flasin për ditën e tyre, atë që kanë blerë me mikeshat, etj, interesi i tyre për ty zbret …Disponueshmëria: Jam e bindur se kur keni shikuar foton e këtij artikulli keni krijuar një ide të gabuar … në vend të kësaj ajo është diçka pak më ndryshe. Burrat respektojnë më shumë një grua që u thotë atyre se nuk dëshiron t’ja sjellë atë gotë uji, sesa t’ja sjellë dhe pastaj të murmurisë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Lojra me role: Shumë burra kanë turp ta kërkojnë, por do të donin një shp.ikje të vogël në shtrat. Ne nuk po flasim për gjëra të pamundura por për disa nga fantazi: një striptizë, një infermiere…, janë vetëm disa shembuj.Disk.recioni: Ne shpesh flasim për burrat tanë me kolegë ose miq. Dhe ne nuk e kuptojmë gjithmonë se po themi shumë për ta … Burrave nuk u pëlqejnë këto diskutime.Feminiteti: Kohët kanë ndryshuar dhe shoqëria e sotme preferon stereotipin e gruas së fortë. Por meshkujt ende e duan feminitetin. Burri juaj ju preferon të ëmbël dhe femërore. Pikë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Burri i do patjetër këto gjëra në intimitet, por ka turp t’ja kërkojë gruas hapur fare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*