Çfarë do të ndodhë në 2021-shin? Pse 8 MIJË ushtarë AMERIKANË do zbarkojnë në Shqipëri


Stërvitja më e madhe ushtarake e NATO dhe SHBA për vitin 2021 pritet të zhvillohet në vendin tonë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Bëhet fjalë për stërvitjen Defender-2021 që do të zhvillohet në Shqipëri por edhe në disa vende të tjera të rajonit të Ballkanit. Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka ka zbuluar sot se do të jenë 8,000 ushtarë amerikanë që do të marrin pjesë në këtë stërvitje.

“Ne këtë pike dua të ndaj me ju disa detaje lidhur me një nga stërvitjet më të mëdha, që është zhvilluar ndonjëherë në Shqipëri. Stërvitja Defender-2021, një stërvitje dypalëshe me SHBA; është e para e këtij lloji në vendin tonë dhe do të marrim pjesë mbi 8.000 trupa amerikane, që do të dislokohen në disa rajone të vendit dhe në disa reparte të Forcave tona të Amratosura”, tha ministrja Xhaçka. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Çfarë do të ndodhë në 2021-shin? Pse 8 MIJË ushtarë AMERIKANË do zbarkojnë në Shqipëri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*