Cfarë fsheh nëntoka e detit Jon? Ja studimet e fshehta të grekëve dhe zbulimet e gjeologëve shqiptarë


Faktet tregojnë se grekët prej vitesh janë prezentë me punime si zmike në detin Jon, shumë pranë zonës së diskutueshme mes dy vendeve. Madje, në vitin 2015, Ministria e Jashtme e Shqipërisë i dërgoi Athinës zyrtare 2 nota pro teste ndaj kërkimeve për naftë, pranë zonës së pa-delimituar mes dy vendeve. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqet artikvlli i pIote. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Cfarë fsheh nëntoka e detit Jon? Ja studimet e fshehta të grekëve dhe zbulimet e gjeologëve shqiptarë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*