Cila Është Arsyeja Që Amerika Dislokon Dhjetëra Helikopter APACH Në Shqipëri

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe shteti i Shqipërisë kanë arritur marrëveshjen ku pritet që vitin e ardhshëm të ndërt0hen tri baza Amerikano-Shqiptare në Shqipëri.

Kreu i Republikanëve të Kosovës, Faton Kurti thotë se, pas kësaj marrëveshje parashikohet që Amerika të sjell në Shqipëri 120 avi0n ushtarakë, 10 mijë aut0bIinda si dhe lloje të ndryshme mjjetesh dhe sisteme raket0re, shkruan gazeta AlbKos News. Sipas tij, deri tash në Shqipëri kanë arritur 33 heIikopterë Apach. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ja postimi i tij: SHQIPËRIA DO TË JETË KRYEQENDRA E BALLKANIT PËR BAZAT E SHBA dhe NATO-s. Në Shqipëri tashmë kanë arritur 33 helikoptera Apach. Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkani k undër RUSISË. ZOTI E BEKOFTË AMERIKËN

Be the first to comment on "Cila Është Arsyeja Që Amerika Dislokon Dhjetëra Helikopter APACH Në Shqipëri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*