Çmenden Serbët, Mediat Kroate U PubIikojnë Faktet: “Babai I Serbisë Moderne Ishte Shqiptar”


Pas një shkrimi gjatë ditës së djeshme me anë të së cilit mediat kroate ia rikujtuan Serbisë hartën e vitit 1878 pa Kosovën, ato nuk janë ndalur me kaq. E përditshmja dnevne.hr vetëm disa orë më pas ka publikuar një shkrim tjetër në të cilin pretendon se themeluesi i Serbisë moderne Gjorgje Petroviq ishte me prejardhje shqiptare, transmeton InfoPress. Për arsyje që historia e kësaj ndodhie është e gjatë, ju lutemi vazhdoni këtu. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Çmenden Serbët, Mediat Kroate U PubIikojnë Faktet: “Babai I Serbisë Moderne Ishte Shqiptar”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*