Daçiç nëse vetëm një Qytetar i Veriut te Mitrovices prekët me dorë ne jemi gati të hymë me Ushtri në Kosovë


Daqiq e paraIajmron Kosoven mos g uconi as ni qytetar temin ne veri te Mitrovices me prek me dore. Mos na pr0v ok0ni sepse veriu eshte i joni po edhe sht repëca eshte e jona. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Mos hina ka nuk duhet sepse ne jemi gati Ska bisedime per veriu dhe tre pcen sepse ato jan tonat skem qka te bisedojm per kete qeshtje tha daqiq.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në jemi te vendosur ne ket qeshtje dhe nuk bejm k ompromise jemi te qart dhe te vendosur b orll kemi leshuar pë ma ska to Ieranc zero kuptojeni para se ne te veprojm ndryshe tha aj ne intervis e d hen qe ishte shum i ashpe r. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Daçiç nëse vetëm një Qytetar i Veriut te Mitrovices prekët me dorë ne jemi gati të hymë me Ushtri në Kosovë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*