Daçiq: Shqiptarët Do Të Marrin Nishin, Gjysmën E Mal Të Zi Dhe Maqedoninë


Shqiptarët nuk e kuptojnë se situata dhe bota ka ndryshuar, tha sot në Soçi zëvendëskryeministri i parë dhe ministri i Jashtëm serb Ivica Daçiq. Në një konferencë shtypi, pas takimit me diplomatin rus Sergej Lavrov, ai tha se kërkesat e shqiptarëve janë dëshmi e mungesës së gatishmërisë për kompromis. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Të gjithë duan projektin e Shqipërisë së Madhe dhe për ata e gjithë kjo është pak, duan të vijnë në Nish. Ata do të merrnin gjysmën e Malit të Zi, gjysmën e Maqedonisë dhe në veri të Greqisë”, paralajmëroi Daçiq. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sipas tij, kremtimi i datëlindjes së ish-presidentit amerikan Bill Clinton ditë më parë në Prishtinë, “është i vetmi vend në botë ku festohet, përveç në shtëpinë e tij.Kjo është, sipas tij, dëshmi se shqiptarët “kanë mbetur parapa me kohën”. Koha ka ndryshuar. Ajo që ata mendojnë, nuk ka asgjë prej saj”, tha Daçiq. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Daçiq: Shqiptarët Do Të Marrin Nishin, Gjysmën E Mal Të Zi Dhe Maqedoninë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*