Dardan Islami befason me fjalët për Albin Kurtin: Deri sot kemi pasur udhëheqës katundarë


Ish-kandidati për deputet i AAK-së, Dardan Islami, parmes një postimi në Facebook, ka shkruar për kryeministrit Albin Kurtin, i cili ishte pjesëmarrës në festivalin e filmit në Kanë të Francës. Islami thotë se me Kurtin njihet nga fëmijëria, ndërsa habitet me ata që po i pengon qytetërimi i tij. Sipas tij, shumica janë katundarë dhe deri sot kemi pas edhe udhëheqës katundarë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Postimi i plotë: Me Albinin njihemi nga femëria, dhe siç e dini ka shumë gjëra që nuk pajtohem me të, por ka edhe shumë gjëra për të cilat e çmoj. Po me habit shumë që po ju pengon qytetërimi i tij, sepse shumica jem katunar dhe deri sot kemi pas udhëheqës vetëm katunar. Nisja mësonu se nuk shkon tanë jeta me katunarizma. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Dardan Islami befason me fjalët për Albin Kurtin: Deri sot kemi pasur udhëheqës katundarë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*