Departamenti Amerikan: “Krenar të jemi bashkë me Ushtrinë e Kosovës“


Departamenti Amerikan i Mbrojtjes është shprehur krenar që t’i kenë afër vetës F0rcat e Sigurisë së Kosovës në misionin e parë në Kuvajt. Një gjë e tillë është thënë nga vetë ky departament, nëpërmjet një postimi në IIogarinë e tyre zyrtare në ‘Twitter’. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Departamenti i Mbrojtjes (DOD) është krenar të bashkohet me F0rcat e Sigurisë së Kosovës në misionin e parë në Kuvajt. Gjatë këtij misioni, partnerët tanë nga Kosova do të fitojnë përvojën e mekanikës dhe Iogjistikës duke punuar me njësitë e Ushtrisë Amerikane #BashkëMëTëF0rtë”, shkruan Departamenti Amerikan i Shtetit.

Ky është misi0ni i parë ndërkombëtar i FSK’së, i cili ndodh në vitin e tretë tranzicionaI të t rupave të sigurisë në ushtri. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Departamenti Amerikan: “Krenar të jemi bashkë me Ushtrinë e Kosovës“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*