Deputeti shqiptar, Shaip Kamberi, dridhë themelet e Kuvendit të Serbisë / Nxehet keq Daçiçi


Deputeti shqiptar Shaip Kamberi, ka “dridhur” themelet e Kuvendit të Serbisë. Në seancën ku u votua Qeveria e re e Serbisë, Kamberi ka akuzura pushtetin në krye me Aleksandar Vuçiqin se nuk dallon me atë të Slobodan Milosheviqit. Per me shume shikoni videon: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Deputeti shqiptar, Shaip Kamberi, dridhë themelet e Kuvendit të Serbisë / Nxehet keq Daçiçi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*