Dështon plani ‘spektakolar’ i shqiptarëve, grabitën kasafortën por ajo që u ndodhi më pas


Grabitje spektakolare e papërfunduar. Kjo ndodhi me dy shqiptarë, të cilët hynë brenda sallonit të shitjes së automjeteve në Virona të Athinës, në Greqi, me synimin për grabitjen e kasafortës. Plani ishte i mirëmenduar dhe siç raporton “Mega”, ata hapën një vrimë në apartamentin ngjitur me dyqanin, duke hyrë në brendësi. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Pasi morën kasafortën, ata rrëmbyen çelësat e një automjeti dhe u nisën menjëherë, por një patrullë policie nisi gjithashtu ndjekjen e menjëhershme. Aventura përfundoi pikërisht në vendin ku mbaronte edhe rruga që ata ndoqën. Pasi u arrestuan policia nisi hetimet nëse shqiptarët i përkasin ndonjë rrjeti që grabit kasafortat. Hap foton e me p0shtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "Dështon plani ‘spektakolar’ i shqiptarëve, grabitën kasafortën por ajo që u ndodhi më pas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*