DHIMBJE E MADHE / Ndahet lajm shumë i hidhur për komandantin Rexhep Selimi


Prokuroria e Hagës ia përmend Selimit sanksionet që ia kanë vënë SHBA-të, nuk e përfill fare letrën e Kurtit. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

16 faqe argumente kundërshtuese për lirimin e Rexhep Selimit ka dërguar Prokuroria e Specializuar e Hagës tek gjyqtari i Procedurës Paraprake, Nicollas Guillou. Argumentet e parashtruara të Prokurorisë janë kundërpërgjigje ndaj kërkesës për lirim të Selimit, në të cilën ishte bashkëngjitur edhe një letër e liderit të VV-së, Albin Kurti.

Be the first to comment on "DHIMBJE E MADHE / Ndahet lajm shumë i hidhur për komandantin Rexhep Selimi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*