Dit Zíe për Europën: Ndë rron jete ë ‘Nëna’ e gjithë Shqipëtarëve dhe popullit Gjerman

Në moshën 90 vjeçare ka ndë rruar je të, Herlind Kasner, nëna e kancelares gjermane, Angela Mer kel. Sipas mediave të huaja, vde. kjae nënës së kance lares gjer mane u bë e ditur nga një prej zëdhënësve të Qev erisë së Gjermanisë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUPOSHTEKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME

Tutje u shtua se Herlind Kasnervd iq në fillim të muajit, por që lajmi u bë i ditur sot. Ajo lindi udhëheqësen e ardhshme botërore në Hamburg, në vitin 1954, duke u zhvendosur më pas në ish-Gjermaninë lindore vetëm disa javë më vonë me vajzën dhe burrin e saj, Horst Kasner, një pas tor i ci livd iqnë 2011. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUPOSHTEKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME

Be the first to comment on "Dit Zíe për Europën: Ndë rron jete ë ‘Nëna’ e gjithë Shqipëtarëve dhe popullit Gjerman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*