Djali i kërkon leje prindërve që të rikthehet me gruan që e tr.adhëtoi! Babai e degj.eneron para pu.blikut


Programi “Dua të të bëj të lumtur” solli në ekranet tona një problem tjetër të shoqërisë shqiptare, div/orcin. Ademi rrëfeu historinë e tij të dashurisë me Besjanën si dhe pro/blemet që kishin sjellë nda/rjen e tyre.
Dashuria midis ç/iftit kishte lindur në vendin e punës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sipas Ademit, që në fillim familja e tij e kishte kundërshtuar këtë lidhje pasi ata kishin frikë se mos sëmundjen e nënës së Besjanës do ta trashëgonin nipërit. Pavarësisht kundërshtimeve të familjes, të rinjtë ishin martuar dhe në jetë kishin ardhur dy binjake. Ademi në studio rrëfeu se kur ai emigronte për në Greqi, prindërit e tij e trajtonin keq Besjanën. Zënkat dhe problemet në ç/ift kishin filluar të bëheshin më të shpeshta dhe në fund ata kishin vendosur që të divorcoheshin. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Djali i kërkon leje prindërve që të rikthehet me gruan që e tr.adhëtoi! Babai e degj.eneron para pu.blikut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*