Dridh Serbinë, gazetari Marin Mema zbulon fshatrat shqiptare disa kilometra afër Beogradit / VIDEO


Zbuulohet ekzistenca e disa fshatrave shekullorë shqiptarë pak km nga Beogradi në Serbi? Përse për ta nuk flitet kurrë? Kamerat shqiptare hyjnë për herë të parë në keto fshatra.. Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Zbuulohet ekzistenca e disa fshatrave shekullorë shqiptarë pak km nga Beogradi në Serbi? Përse për ta nuk flitet kurrë? Kamerat shqiptare hyjnë për herë të parë në keto fshatra.. Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema/ Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke sh typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin

Be the first to comment on "Dridh Serbinë, gazetari Marin Mema zbulon fshatrat shqiptare disa kilometra afër Beogradit / VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*