E FUNDIT / Falëminderit Amerikë, E Papritur Ishte Kjo Dhuratë Për Shqiptarët


Shtetet e Bashkuara i kanë dhuruar Forcave të Armatosura të Shqipërisë 29 humvee, të cilat do të ndihmojnë në rritjen e gatishmërisë ushtarake shqiptare dhe ndërveprimit të saj me NATO-n. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Përmes një njoftimi në rrjete sociale, Ambasada Amerikane njofton se mjetet e blinduara mbërritën ditën e sotme në portin e Durrësit, raporton AlbKos News. “Njëzet e nëntë Automjete Shumë-Përdorimshme me Lëvizshmëri të Lartë (Humvee) mbërritën sot në Portin e Durrësit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Këto automjete janë dhurim për Forcat e Armatosura të Shqipërisë nga Ushtria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe do të ndihmojnë në rritjen e gatishmërisë ushtarake shqiptare dhe ndërveprimit të saj me NA TO-n” – shkruan Ambasada Amerikane. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "E FUNDIT / Falëminderit Amerikë, E Papritur Ishte Kjo Dhuratë Për Shqiptarët"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*