E FUNDIT/ Urime te gjitheve. Ky lajm i mire u vendos per Vjosen


Vjosa Osmani e cila para ketij viti e ushtroi detyren e Presidentes se Kosoves pasi qe presidenti Thaci shkoi per ne Gi ykaten Speciale dhe Vjosa si kryetare e kuvendid u be UD Presidente. Me pas ne zgjedhjet e 14 shkurtit, ajo u shkeput nga LDK dhe e formoi nje subjekt me vete iniciativa GUXO se bashku ne koalicion me Albinin, JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

ku pjese e marreveshjes se tyre ishte se nese fitojne Albini behet kryeminister kurse Vjosa presidente. Ata fituan zgjedhjet dhe sot u mbajt gjate tere dites seanca per votimin e presidentit te Kosoves, dhe me ne fund Vjosa u zgjedh si presidente e Shtetit perseri. Urime te gjitheve. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "E FUNDIT/ Urime te gjitheve. Ky lajm i mire u vendos per Vjosen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*