E la burri se mbeti në ka rrocë me rrota: Nuk ua merr mendja se çfarë bëri kjo grua më pas


Ndërsa ishte ende në s pit al dhe mjekët nuk i jepni shpresa se do të ecte sërish, bash këshorti i saj me të cilin kishte 14 vite martesë, i kërkoi të di vorco heshin.37-vjeç ar ja Riona Kelly, nga Anglia, ka treguar se ai ishte ça sti që e rr ënoi edhe më shumë, megjithatë e gjeti for cën dhe vazhdoi jetën së bashku me fëmijët e saj. Pas një lajmërimi në Facebook ku kërkonte një trajner personal për ta ndihmuar të ushtronte këmbët, ajo ra në kontakt me Keith Mason. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Kaluan rreth 6 muaj dhe ajo arriti që të ngrihej sërish në këmbë, me ndihmën e pat ericave dhe karriges me rrota kur i duhej të lëvizte më dista nca të largëta, por megjithatë ajo mund të ecte dhe të kishte një rutinë të përditshme në shtëpi.E jo vetëm kaq, por gjatë kohës që Keith e ndihmonte, ata ranë në dashuri dhe tashme prej 11 muajsh jetojnë të lumtur në një shtëpi, së bashku me vajzën nga martesa e 35-vjeçarit dhe 4 fëmijët e Rionës

Be the first to comment on "E la burri se mbeti në ka rrocë me rrota: Nuk ua merr mendja se çfarë bëri kjo grua më pas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*