E paprecedentë në “Përputhen”, Fationi dhe Eri ia fusin gr.usht njeri tjetrit në emision


Një situatë e pazakonte është krijuar në puntatën e sotme në “PërPuthen”, ku Fationi dhe Erisi, djali i ri që i është bashkuar emisionit, u përfshinë në një kon flikt.Gjithçka nisi pasi Lediana kërkoi të largohej nga emisioni, ndërsa Erisi mori fjalën, duke thënë se shkak për këtë janë bërë pikërisht of endimet dhe injorimet që ajo ka marrë nga konkurrentët e tjerë, duke përmendur Melisën.

Por ai u kundërshtua nga Fationi dhe mes tyre nisi një de bat i fortë.Por në një moment, Fationi u ngrit nga vendi dhe shkoi në drejtim të Erisit, ndërsa të gjithë djemtë e tjerë u ngritën për të mos i lënë ata që të përfshiheshin në një kon flikt fizik, ndërsa transmetimi u ndërpre. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "E paprecedentë në “Përputhen”, Fationi dhe Eri ia fusin gr.usht njeri tjetrit në emision"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*