E Pranon Analisti Nga Maqedonia: “Shqiptarët Mund Të Jenë 40% Të Popullsisë, Por Ato Janë Shërbëtorët Tanë”


Në këtë debat është përfshirë edhe publicisti dhe intelektuali nga Maqedonia, Nijazi Muhamedi, i cili në një nga debatet televizive në replikat me intelektualë maqedonas kishte theksuar se shqiptarët janë mbi 47 %, duke iu referuar një burimi të një institucioni akademik ndërkombëtar. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Së fundi tani në rrjetet sociale po qarkullon edhe një prononcim i një analisti maqedonas Zllatko Sllaven Petkovski, i cili për mediumet serbe, e ka pranuar që shqiptarët janë mbi 40 për qind në Maqedoninë e Veriut, por thekson se ata shërbejnë vetëm si shërbëtorë të maqedonasve.

“Është e saktë se shqiptarët janë mbi 40 për qind, por prapë se prapë ne i komandojmë. Ne e kontrollojmë parlamentin, Qeverinë, policinë, ushtrinë. Ne e udhëheqim shtetin, ne e kontrollojmë buxhetin, ne i shfrytëzojmë investimet. Shqiptarët janë vetëm shërbëtorët tanë”, ka komentuar Petkovski për mediumet në Serbi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "E Pranon Analisti Nga Maqedonia: “Shqiptarët Mund Të Jenë 40% Të Popullsisë, Por Ato Janë Shërbëtorët Tanë”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*